dinsdag 22 juli 2014

Go Italy en geniet! Speciaal voor vakantievierders aan het Gardameer (en in de nabije omgeving).

Speciaal voor vakantievierders aan het Gardameer (en in de nabije omgeving) is er de Go Italy Card. Met deze kaart kun je tijdens je vakantie aan het Gardameer en Verona veel geld besparen, bijvoorbeeld bij bars, restaurants, hotels, campings, winkels, pretparken en outdoor activiteiten. Je gebruikt één kaart voor het hele gezin (twee volwassenen plus alle kinderen of maximaal vier volwassenen). De kaart kost € 15, een bedrag dat je gemakkelijk tijdens de eerste dag van je vakantie al terug verdient! 

Go-Italy-geniet

Ciao tutti sprak aan het Gardameer met de mensen achter de Go Italy Card. Vanessa, een van de initiatiefnemers, vertelt: ‘Dit voorjaar dronken we met ons team een drankje op een zonovergoten terras in Bardolino. We blikten terug op het project dat we vorig jaar hadden opgezet, de Dutch Welcome Card. Eigenlijk wilden we deze zomer nog wat extra’s doen voor de grote groep Nederlanders die ieder jaar vakantie viert aan het Gardameer. Na wat brainstormen ontstond zo de Go Italy Card: een voordeelkaart waarmee Nederlandse toeristen met aantrekkelijke korting kunnen winkelen, aan activiteiten deel kunnen nemen en natuurlijk lekker uit eten kunnen gaan in de vele gezellige restaurantjes rondom het meer. 

Go-Italy-Gardameer

We hadden nooit kunnen bedenken dat het project meteen al zo’n hoge vlucht zou nemen. Uiteindelijk bleken meer dan 600 participanten rondom het Gardameer bereid om via de kaart korting te geven. Bovendien werden we overspoeld met e-mails van Duitsers, Engelsen en Denen die vroegen of zij de kaart ook konden kopen. Daarnaast werden we benaderd door de ANWB, die erg geïnteresseerd bleek te zijn in ons project en graag met ons wilde samenwerken. 

korting-Go-Italy-Card-Garda (3)

Dat was het moment waarop we besloten om het project nog grootser aan te pakken. Nadat de gesprekken met de ANWB afgerond waren, veranderden we de naam van de kaart in Go Italy Card. Met deze internationale aanduiding konden we de kaart ook toegankelijk maken voor toeristen uit andere landen. We begonnen daarna meteen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. We benaderden partijen in binnen- en buitenland voor promotie van de Go Italy Card. 

korting-Go-Italy-Card-Garda (2)

We vonden ook deelnemers in Nederland, waardoor je de Go Italy Card ook na je vakantie nog kunt gebruiken. Hierbij moet je vooral denken aan winkels die een band hebben met Italië, zoals delicatessenzaken en Italiaanse restaurants. En we blijven actief met het werven van nieuwe deelnemers, zodat de Go Italy Card steeds interessanter wordt voor toeristen.’ Een kleine greep uit de voordelen van de Go Italy Card: korting bij een waterpretpark, bij het Museo del Vino, bij Gardaland, bij een ritje in een Ferrari, bij de botanische tuinen, bij de aanschaf van een souvenir…

Met dank aan CIAO TUTTI.

Gardameerkrant
GARDAMEER KRANT
Koop nu! De Go Italy Card - Kortingskaart
Bestel HIER uw kortingskaart!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten